Verzenden

Omdat we tegen verspilling zijn en er al genoeg papier in omloop is, zal je bestelling in de meeste gevallen in eerder gebruikt verpakkingsmateriaal verzonden worden. Dit is alleen de buitenkant! 

We zullen je bestelling zorgvuldig inpakken om te zorgen dat het netjes en op tijd bij je bezorgd word. We doen ons best om je bestelling binnen 3 werkdagen te leveren. Dit onder voorbehoud omdat we geen invloed hebben op de postbedrijven. Je ontvangt een track&Trace per email zodra je bestelling op de post gaat.

Bestellingen geplaatst in het weekend gaan maandag op de post.

 

Verzendkosten zijn niet leuk maar horen er  helaas bij. Als kleine onderneming is het voor ons niet mogelijk om alles gratis te verzenden. Wel proberen we onze verzendkosten zo laag mogelijk te houden.

 

Kosten voor verzenden in Nederland:

brievenbuspakketje €4,25

pakket  €5,50

vanaf €49,- verzenden we gratis!

 

Kosten verzenden naar België en Duitsland:

brievenbuspakketje €7,50

pakket 10,-

Bij bestellingen vanaf €125,- verzenden we gratis naar België en Duitsland.

 

 

 

Retourneren

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je niet tevreden bent over je aankoop, daarom kun je zonder reden je aankoop binnen 14 dagen retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. (dit geldt alleen wanneer je de hele bestelling retourneert, retourneer je een deel van je bestelling zijn de verzendkosten voor eigen rekening). De kosten die je maakt voor retour van  thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

 

Stuur de artikelen ongebruikt en in de originele verpakking terug. Bij correct ontvangst zullen we zo spoedig mogelijk  maar altijd binnen 10 dagen het tegoed overmaken op het rekeningnummer waar je mee betaald hebt.

 

Een bestelling retourneren ?  Neem contact met ons op.

Een artikel defect of niet correct ontvangen?  Neem zo snel mogelijk contact met ons op. info@fairenmeer.nl